jet star's pentuja syntymässä kesäkuussa 2024!

Odotamme jo innolla seuraavaa kesäpentuetta kirmailemaan nurmikolle! Milka, Jet Star's Candy Button Lady on siemennetty komealla ruotsalaissyntyisellä, mutta Hollannissa asuvalla sulholla Eliaksella, Bright Souls Mind My Own Business. Milka on perheemme prinsessa ja ehkä vähän äitin lellikkilapsi. <3 Milka on oma kasvattini toisessa polvessa ja sillä on jo jälkeläisnäyttöä yhden pentueen verran. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Milkan vuoden 2022 pentueeseen ja Milka tuntuukin periyttävän ihanaa, ihmisrakasta ja ystävällistä luonnetta myös jälkikasvulleen. Lisätietoja Milkan edellisestä pentueesta löytyy---> TÄÄLTÄ.

Milka on myös terveeksi tutkittu, lonkat AB, kyynärät puhtaat 00 tuloksella. Milkalla ei ole allergioita, atopiaa, vatsa- eikä korvavaivoja tai mitään muitakaan perussairauksia. Näyttelyissä Milkaa on palkittu mm. 4x SERT, 2x VSP sekä Rotunsa Paras.

Elias on niin ikään kuvattu lonkiltaan terveeksi AA, hän on silmiltään PRA puhdas sekä CLAD vapaa. Pentueen pennut eivät voi sairastua PRA rcd 4 muotoon. Elias on vasta 2 vuotta täyttävä, nuori ja lupaava uros, joka on luonteeltaan hyvin ihmisrakas kuten Milkakin. Näyttelyissä Elias on palkittu mm. tuloksella CACIB ja Rotunsa Paras.

Elias

Lisätietoa kaikista edellisistä Jet Star's pentueista --> TÄÄLLÄ.Jet Star's pennut luovutetaan 8 viikon iässä:

* sosiaalistettuina
* eläinlääkärin tarkastamina todistuksen kera
* tunnistusmerkittynä mikrosirulla
* rekisteröitynä Suomen Kennelliittoon
* useaan kertaan madotettuna
* kattavien hoito-ohjeiden, pentupaketin
sekä kasvattajan elinikäisen tuen kanssa

Etsimme pennuille rakastavia, liikunnallisia ja setterinkestäviä loppuelämän koteja.JOS HAAVEILET OMASTA PUNAISESTA TÄHTÖSESTÄ, KERRON MIELELLÄNI LISÄÄ!

eevi.huttunen(at)gmail.com
045 125 4086