toiveissa pentuja marraskuulle!

Tulevan pentueen vanhemmat ovat avoimia, sosiaalisia, perusterveitä ja näyttelyissä korkeasti palkittuja. Halla on oma kasvattini toisessa polvessa. Se on ollut ikänsä hyvin terve, ja sillä on jo varsin tervettä ja hyväluonteista jälkeläisnäyttöä yhden pentueen verran. Halla on aktiivinen, ystävällinen, eloisa ja rakastava setterineito, jolla on pilkettä silmäkulmassa. Halla viihtyy parhaiten joko sylissä köllien tai metsässä lenkkeillen. Mukaan on aina päästävä ja se onkin perheemme koirista aina ensimmäiseksi syöksymässä autoon, ettei vaan jää paitsi mistään kivasta. Halla on kuvattu terveeksi HD BB ED 00 ja se on silmiltään PRA rcd4 puhdas.

Sulhaseksi Hallalle valitsin uroksen suvuista, jotka ovat minulle hyvin tuttuja jo yli 15 vuoden ajalta ja juontavat juurensa ihan harrastusvuosieni alkuun asti. Tämä on ollut pitkäaikainen haave ja toivon mukaan se on nyt vihdoinkin toteutumassa. Finn on niin ikään kuvattu terveeksi tuloksin: HD AA ED 00. Yhdistelmän pennut eivät voi sairastua PRA rcd4 muotoon.

Tällä yhdistelmällä haen tyylikkäitä, tasapainoisia, erinomaisesti liikkuvia ja ennen kaikkea ihanaluonteisia sekä terveitä settereitä. Molemmat vanhemmat ovat myös valiota ja ulkomuodollisesti upeita rotunsa yksilöitä. Pentueen sukutaulussa on minulle monia tärkeitä settereitä harrastusvuosien varrelta. <3

Halla on ollut aivan mahtava emä jo yhdelle pentueellemme ja se hoitaa vauvansa moitteettomasti (ja mielellään myös perheemme muiden narttujen pennut!), joten todellakin toivomme että Halla pääsisi vielä kerran kokemaan ja hoitamaan yhden pentueen maailmalle.

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, pennut syntyvät marraskuussa ja ovat luovutuksessa tammikuun alkupuolella!

Lisätietoa Jet Star's pentueista --> TÄÄLLÄ.Jet Star's pennut luovutetaan 8 viikon iässä:

* sosiaalistettuina
* eläinlääkärin tarkastamina todistuksen kera
* tunnistusmerkittynä mikrosirulla
* rekisteröitynä Suomen Kennelliittoon
* useaan kertaan madotettuna
* kattavien hoito-ohjeiden, pentupaketin
sekä kasvattajan elinikäisen tuen kanssa

Etsimme pennuille rakastavia, liikunnallisia ja setterinkestäviä loppuelämän koteja.JOS HAAVEILET OMASTA PUNAISESTA TÄHTÖSESTÄ, KERRON MIELELLÄNI LISÄÄ!

eevi.huttunen(at)gmail.com
045 125 4086