Pentujen omaan albumiin pääset TÄSTÄ.

Meillä on pentuja yhdistelmästä

BY Lv CH By Gr Ch CISW'20 JET STAR'S POP UP LADY PANCAKE "Halla"
X
Dutch JCH-16 Dutch CH-17 Benelux W-17 BLAZING BRONZE DUTCH DESIGN "Dutch"

Halla on oma kasvattini toisessa sukupolvessa ja tämä on Hallan ensimmäinen pentue. Halla on tasapainoisesti rakentunut, kauniisti liikkuva narttu, joka on menestynyt erinomaisesti näyttelyissä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Halla on kuvattu luustoltaan terveeksi HD:BB ja ED:00 ja on silmiltään Pra Rcd-4 puhdas sekä CLAD vapaa. Halla on ollut koko ikänsä terve ja luonteeltaan Halla on avoin, rohkea, äärimmäisen kiltti ja sosiaalinen luonne. Halla on nättelyissä saavuttanut mm. Valko-Venäjän valion ja Grand valion tittelit, Latvian muotovalion arvon ja on CIS Voittaja vuodelta 2020. Suomessa Halla on kiertänyt mm. ollen 7xVSP, keräten 5 SERTiä ja 2 CACIBia.

Sulhaseksi valitsin Hollantilaisen Dutchin, jota olen ihaillut ja seurannut pienestä pennusta asti. Dutch on upea, hyväraaminen uros, jolla on erittäin mielenkiintoinen sukutaulu. Dutch on menestynyt näyttelyissä hienosti ja on luonteeltaan hyvähermoinen ja hyvin rakastava tyyppi. Dutch on lonkiltaan terve AA ja silmiltään Pra Rcd 1, Rcd 4 puhdas sekä CLAD vapaa.

Odotan tältä pentueelta paljon ja toivon saavani terveitä, hyväluonteisia ja upealiikkeisiä settereitä! Pentue tulee olemaan yhdistelmä upeita suomalaisia, ruotsalaisia, englantilaisia, hollantilaisia ja australialaisia sukuja.

Jet Star's pennut luovutetaan 8 viikon iässä:

* sosiaalistettuina
* eläinlääkärin tarkastamina todistuksen kera
* tunnistusmerkittynä mikrosirulla
* rekisteröitynä Suomen Kennelliittoon
* useaan kertaan madotettuna
* kattavien hoito-ohjeiden, pentupaketin
sekä kasvattajan elinikäisen tuen kanssa

Etsimme pennuille rakastavia, liikunnallisia ja setterinkestäviä loppuelämän koteja.JOS HAAVEILET OMASTA PUNAISESTA TÄHTÖSESTÄ, KERRON MIELELLÄNI LISÄÄ PENTUEESTAMME!

eevi.huttunen(at)gmail.com
045 125 4086