SEuraava jet star's pentue suunnitteilla keväälle/kesälle 2024!

Odotamme jo innolla seuraavaa kesäpentuetta kirmailemaan nurmikolle! Tarkoituksena on siis astuttaa Milka, Jet Star's Candy Button Lady, seuraavaan juoksuun, jota odotamme alkavaksi piakkoin. Milka on perheemme prinsessa ja ehkä vähän äitin lellikkilapsi. <3 Milka on oma kasvattini toisessa polvessa ja sillä on jo jälkeläisnäyttöä yhden pentueen verran. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Milkan vuoden 2022 pentueeseen ja Milka tuntuukin periyttävän ihanaa, ihmisrakasta ja ystävällistä luonnetta myös jälkikasvulleen. Lisätietoja Milkan edellisestä pentueesta löytyy---> TÄÄLTÄ.

Milka on myös terveeksi tutkittu, lonkat AB, kyynärät puhtaat 00 tuloksella. Milkalla ei ole allergioita, atopiaa, vatsa- eikä korvavaivoja tai mitään muitakaan perussairauksia. Myös Milkan pentuesisarukset ovat olleet hyvin perusterveitä. Näyttelyissä Milkaa on palkittu mm. 4x SERT, 2x VSP sekä Rotunsa Paras.

Uroksen tulemme julkaisemaan kevään aikana.

Lisätietoa kaikista edellisistä Jet Star's pentueista --> TÄÄLLÄ.Jet Star's pennut luovutetaan 8 viikon iässä:

* sosiaalistettuina
* eläinlääkärin tarkastamina todistuksen kera
* tunnistusmerkittynä mikrosirulla
* rekisteröitynä Suomen Kennelliittoon
* useaan kertaan madotettuna
* kattavien hoito-ohjeiden, pentupaketin
sekä kasvattajan elinikäisen tuen kanssa

Etsimme pennuille rakastavia, liikunnallisia ja setterinkestäviä loppuelämän koteja.JOS HAAVEILET OMASTA PUNAISESTA TÄHTÖSESTÄ, KERRON MIELELLÄNI LISÄÄ!

eevi.huttunen(at)gmail.com
045 125 4086